söndag 2 januari 2011

Vardag













Nu är vi tillbaka efter nästan 2 veckor hemma hos föräldrarna i Katrineholm. Det har vart super mysigt men det är skönt att vara hemma igen.
20 December packade vi in oss i bilen och åkte hem. Filippa sov hela tiden så det va inga som helst problem. Vi har umgåtts med våra föräldrar som inte kan få nog av sitt lilla barnbarn och har även hunnit med att träffa en del vänner. Vi blev alla tre förkylda & va hängiga några dagra så några träffar fick ställas in för vi orkade helt enkelt inte.

Julafton började med att vi åkte till Micke & Catharina, Robins farbror där nästan hela släkten från Flen va på grötfrukost. super mysigt & Filippa fick huuur mkt julklappar & välkommen till världen presenter som helst. På em/kväll va vi hos mina föräldrar i Valla. Blev en lugn kväll med julmat & paketöppning. Återigen va det Filippa som fick mest :) Bortskämd ung dam vi har.

Nyår spenderades hemma hos Linda & Henke, Hanna,Emil & Thexas va också där. En mkt lugn kväll med en super god trerätters som Linda fixade sen spelade vi alias. Parvis va vi i lag & robin och jag kammade hem segern vilket va helt otroligt eftersom jag va så trött som jag aldrig vart innan & hjärnan kändes som mos. Det roligaste va att Hanna under hela middagen tjatade om att hon inte gillade att spela spel men vem tror ni va mest taggad när vi började? Haha det där får vi göra om. Filippa & jag spenderade tolvslaget inomhus, hon sov :)

2010 har vart ett fantastiskt år, Filppa har gjort det till det bästa någonsin.

Det där va en vääldigt kort sammanfattning men det har hänt så mkt. Hur som helst nu är vi tillbaka och ska skapa en ny vardag känns det som. Vi har inte haft avrdag sen lilla Filippa kom till världen men nu är det dags att komma in i verkligheten igen. Robin börjar jobba imorgon igen och det känns lite trist men någon måste juh försörja oss med :)

Vi får se vad detta nya år har att erbjuda förhoppningsvis blir det riktigt bra.
Thailandsresan skippar vi då vi känner att Filippa kommer vara för liten i Februari utan nu ska vi planera in en europaresa till sommaren istället, kul! Vi kommer åka hem en hel del till Katrineholm framöver, så mkt plånboken tillåter när man får på mammapenning. Gissar att en del familj & vänner kommer vilja komma upp hit & ni är så välkomna så, säg bara till så snart ni vet när så vi kan skriva in det i kalendern.

Här kommer lite bilder från vår trip.

1 kommentar:

  1. Åh vilken SÖT liten tjej ni har!!
    God fortsättning till er alla.
    Kramar

    SvaraRadera