torsdag 20 januari 2011

tröttis

Filippa är trött precis som sin mamma så vi ska ligga på soffan och vila medans pappa är och tvättar bilen, han är så duktig. Imorse traskade vi till bvc för läkarundersökning. Mkt väl godkänd blev det. Filippa låg och pratade och skrattade med doktorn. Han kunde inte höra något blåsljud på hjärtat alls nu så förhoppningsvis är det borta. 4800 g och 57 cm lång. Doktorn tyckte att vi ska avakta och se vad som händer med tån han trodde den skulle räta till sig. Vi pratade dessutom en del om vaccinering och vi ska betala till för några extra som är bra att ha när man reser mkt.

Efter bvc promenixade vi ner på stan en sväng,framkallade bilder och möte på banken. Gick riktigt bra på banken i deras interna värdering av lgh där de inte tar hänsyn till renovering osv. Blev den värderad till 870 000 alltså 265 mer än vi köpte den för plus att vi rennoverat. Vi pratade även lånelöfte eftersom vi kommer behöva flytta framöver även om det inte är panik och det blev positivt. Vi kunde pga av värderingen lägga om lånen vilket gör en stor skillnad.

Nu är det lite packning som gäller eftersom vi ska till kholm i helgen sen middag.
Published with Blogger-droid v1.6.5

1 kommentar:

  1. Åh, vad skönt med positiva bankbesked! Skönt att få lite koll på läget bara även om det inte är dags än, så har ju vi också gjort! :)

    SvaraRadera