torsdag 9 december 2010

Mys morgon/förmiddag







Igår hade vi tant Linda & tant Maria på besök :) Va riktigt mysigt vi va bara hemma & gosade med Filippa. Roligt att de ville komma upp tjejerna, det uppskattas mycket.



Förmodligen kommer vi hem runt 19 Dec & stannar hemma över Jul & Nyår så om det är någon som vill träffas & umgås hör av er finns gott om tid men vill inte tränga mig på och förvänta sig att alla vill umgås med oss bara för vi kommer hem :) Så som sagt hör av er så styr vi upp!






Filippa sov riktigt bra inatt, käkade vid tolv sen sov hon i sin vagga bredvid sängen till fyra då det va dags för blöjbyte & mat igen sen sov hon vidare på mitt bröst till åtta då det va mat innan Robin gick upp med henne & myste medans jag sov vidare. Skönt. När vi åt frukost satt hon och tittade på oss i babysittern, bra grej! Nu ligger hon i pappas famn och tar en nap innan det ska matas för sen ska vi ut på lite ärenden bla. handla på Maxi.






Filippa Elisabeth Persson



Så heter hon, papprena är nu inckickade till skatteverket. Konstigt att man kan sitta och bestämma vad hon ska heta resten av livet...ska vi ta Johansson eller Persson? Vi tar väl Persson...haha



Nästa vecka ska vi till familjerätten & skriva under på att Robin är pappa så vi får gemensamvårdnad. ringde och bokade tid direkt lika bra att få det avklarat. tidigare har man fått vänta för det tar några veckor innan barnet får sitt personnummer men sedan 3 veckor tillbaka får de det i samma stund som de föds på förlossningen. 101128-**** för vår fina Filippa.

4 kommentarer:

  1. Åh, en till Elisabeth! Jag heter oxå det i mellannamn.. OCH Moa!

    Vi måste ses! Mattias jobbar tom 22:a december. Vi får styra upp ngt! MÅSTE få gosa med Filippa & kramas med dig!!! :D<3

    SvaraRadera
  2. Mysigt att ni kommer neråt, klart att vi vill ses! Massor! :)

    Vad smidigt att barnen får hela personnumret direkt, så man kan ta itu med det direkt. fast det är två olika saker att skriva under på - vem som är pappan, samt om gemensak vårdnad. Så ni inte "missar" det. ;)

    Vi längtar efter er! Puss!

    SvaraRadera
  3. Linda ser allt bra sugen ut tycker jag :)
    Vilken fin liten prinsessa hon är Bettina! Vi kanske springer på varandra på stan under jul, tänkte ta och åka hem till Katrineholm.
    Sköt om er!
    Kramar

    SvaraRadera