fredag 1 april 2011

mobil

Filippa älskar nu sin mobil som hon fick av sin farmor när hon va nyfödd. Hon har tidigare legat och tittat på den men nu kan hon ta tag och dra i den. Just nu sover hon sött i bilstolen och vi är halvvägs till uppsala påväg mot valla och katrineholm. Det regnar vilket suger eftersom vi tvättade bilen igår och trodde det skulle vara torrt och soligt men vi får se det positivt om det regnar kanske det tar bort snön tidigare.

Jag är dessutom lite tjurig, inte på robins men på hans jobb. Anledningen är att nästa vecka skulle han ha jobbat dag hela veckan men nu har de ändrat så han har fått tre kvällspass. Så sex kvällspass på raken blir det. Nu undrar ni kanske varför jag är tjurig över det. Jo för att det är så sjukt trist när han jobbar kväll det känns som han är borta hela dagen och man hinner lixom inte göra något innan heller. Men men så är det.

Har inte pratat med mäklaren, vet inte om det är positivt eller negativt. Negativt skulle jag tro hade det hänt något skulle hon säkert ha ringt.
Nej nu ska jag läsa aftonbladet. Har förresten inte hunnit bli lurad ännu, skämtat i gd imorse va dåligt om vargar.
Published with Blogger-droid v1.6.7

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar