måndag 11 april 2011

En dag i solen


Vilket härligt väder det har vart idag helt otroligt. Strax efter elva begav vi oss med buss till Bomhus för att fira att lilla Thilde blev hela 6 månader idag. Vi åt en smaskig sallad innan vi gick ut i det härliga vädret för en promenad. Vi tog oss och kollade in vårt blivande radhus. Det såg bra ut :) När vi gick hem mot Emelie & Thilde igen mötte vi en bekant som ska flytta till samma område som oss de va också påväg för att kolla in bygget :) Kul med några bekanta ansikten där. Verkar nästan enbart vara par i vår ålder med en liten kotte. Kul! Hoppas det blir bra grannar som man kan umgås med.


Robin & Filippa är ute på en promenix, skönt i detta väder. Hoppas på samma imorgon men tyckte jag såg på tv imorse att det skulle svalna. Hur som helst ingen dejt inplanerad imorgon (ännu iaf) vi ska nog gå en sväng på stan & ev. boulognerskogen om vädret tillåter.


Filippa sover fortsatt gott i spjälsängen. Natten mot söndag somnade hon 22:00, käkade lite 05:15 och sov sedan vidare till 09:00. Både jag & Robin vaknade innan henne och undrade om det va möjligt?! Vår duktiga lilla tjej. Dock ville hon inte somna själv i sängen igår på kvällen. Vi försökte men hon blev mer & mer hysterisk och när Robin slutligen tog upp henne i famnen somnade hon direkt. Så svårt det där jag tänker att man ska vara hård och låta henne skrika då tills hon somnar så hon vänjer sig men det gör så ont i mammahjärtat när hon är så ledsen och tårarna rullar ner för kinderna. Vi får se hon är ju fortfarande väldigt liten så om man får söva henne i famnen då & då kan det va okej.

1 kommentar:

  1. Ja låt henne inte bli för lessen lilla hjärtat, hon måste få känna sig trygg också....)
    Tycker ni gjorde rätt som tog upp
    Vem kan säja vad som är rätt eller fel.
    Mormor

    SvaraRadera