måndag 25 april 2011

närmar oss gävle

Vi börjar närma oss Gävle och det är fortfarande 22 grader varmt. Alldeles underbart väder har vi haft i påsk. Filippa har kunnat stå ute och sova vilket hon verkar gilla skarpt. Hon har fått flera jätte stora påskägg och påskpresenter snuttan. Jätte mkt fina kläder. I fredags grillade vi med Henke och Linda samt deras nya familjemedlem valpen Hux. En mysig kväll med massa god mat och väääldigt trevligt sällskap, kan det bli bättre?! I lördags va det påskmiddag med alla våra familjer hos Robins pappa och sen hejjade vi på i körslaget vilket gick vägen. Succe så ikväll är det ett måste att rösta på team gabriel! Vi hann även med vänner och robins släkt i flen igår innan vi hade en lugn grillkväll. En toppen påsk helt enkelt.

Filippa är så duktig att åka bil hon har sovit hitills och nu leker hon med en kaninskallra som hon fått av sin gudmor. :)

I veckan ska vi väl ta tag i allt vad gäller lägenheten igen, lönesamtal,babysång,vaccinering,babysim, hälsa på emelie och thilde så snart är det nog helg igen.
Published with Blogger-droid v1.6.7

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar