torsdag 7 juli 2011

en numera vanlig syn

Robin vattnar :) tre ggr om dagen går vattenspridaren och ska så göra i en vecka till. Idag har det vart toppen väder men jag har vart inne och städat lgh som ska överlämnas imorgon. Puh vad jobbigt det va men fick hjälp av mamma med städ och sedan passning av Filippa. Robin har haft fullt med jobb. Filippa har vart så snäll och bara hänger med. Hon har fått låna en gåstol av Wilson och hon gillar den skarpt. Hon bubblar på mest hela tiden och man undrar vad hon säger.

Är det någon som är sugen på att komma hit på besök under semestrar osv. Är det toppen om det planeras in. Vi vill gärna ha gäster så komsi komsi. Anledningen till planering är för att vi ska åka hem till kholm något med.

Nej nu måste jag sova. Godnatt!
Published with Blogger-droid v1.7.2

3 kommentarer:

  1. Det kommer bli världens finaste gräsmatta, for sure!

    Vi vill ju såklart komma och hälsa på, är så sjukt nyfiken! Men vet inte när bara? Emil jobbar ju hela sommaren? Kanske kan tajma in en helg framöver? Puss på er finingar!

    SvaraRadera
  2. Jaaaag vill också komma o hälsa på, o grilla i nya huset :)

    SvaraRadera
  3. Det kanske dröjer lite innan vi kan komma upp, fast vi vill jättegärna! Hoppas att ni kan titta förbi en sväng hos oss när ni är nere.

    SvaraRadera