onsdag 27 juli 2011

bakartag

Mamma och syrran kom idag. Som vanligt blir vi bortskämda. Denna gång va det bla. mat ,blöjor och Filippa ska få en vinteroverall av mormor och converse av moster. De är underbara. Mycket som ska inhandlas nu till höst/vinter bla. Koftor,mössa,vantar,jack och kläder i nästa strl. Nu har hon bara sommarkläder och vi hopppas kunna använda de ett bra tag till tack.

Syrran och jag har haft bakstuga. Mockarutor, tobleronemuffins och bröd. Bra jobbat! Imorrn blir det kanelbullar. Kul att baka även fast jag inte äter det. -0,6 i söndags på vv så det va bra! Inte skött det alls dessa dagar så skärpning. Börjar nu märkas på kläderna som sitter löst.

Robin har som vanligt vart flitig idag dammsugit, moppatgolv, satt upp gardinstänger, åkt till återvinningen, tvättat bilen utvändigt och invändigt samt organiserat på kontoret. Vilken flitig karl jag har :)

Filippa har vart en solstråle och busat med mormor och moster. Gullisen är på topp mest hela tiden nu inget gnäll oså va bara förra veckan när hon va lite sjuk.
Published with Blogger-droid v1.7.3

2 kommentarer:

  1. Mums! Duktiga ni är!

    Fördelen med klänningar/tunikor på flickor är ju att de oftast kan användas i höst/vinter med, om de passar. Med lite tjockare strumpbyxor och en mysig kofta till. Oooh, vad jag saknar er förresten! Hihi.

    Puss!

    SvaraRadera
  2. Baka så mycket utan att äta...du måste vara galen!

    SvaraRadera