måndag 14 mars 2011

En solig dag

Vilket fantastiskt väder det är idag! Man blir ju hur glad som helst. Filippa och jag gav oss ut på en promenad & uträttade lite ärenden vid halv tio imorse. Tog en sväng till mitt jobb och hälsade på tjejerna. Filippa gillade verkligen frida och sken upp som en sol och pratade på och flinade. Sötskruttan!

Vi ska bege oss ut igen om nån timme när Filippa ätit, just nu ligger hon i babygymmet och sparkar och har sig för fullt. Hon är så gullig. Blir skönt att komma ut på en liten powerwalk sen vi ska nog ta och gå genom boulognerskogen det är så fint där.

När vi va ute förut postade jag iväg avtalet för radhuset vi ska köpa! Så nu har vi skrivit på pappret och skickat iväg det. Känns super spännande!
4 rok, 107 kvm som känns som gjort för oss. Till sommaren blir det inflyttning.
Radhuset byggs nu så allt kommer vara nytt och fräscht vilket känns helt fantastiskt att få flytta in i något helt nytt. en uteplats och en liten gräsplätt där filippa kan krypa omkring. Om radhusen står det: För dig som växt ur lägenheten men inte vuxit in i villan. Precis som vi känner det vi vill inte ha en villa att sköta om med en massa trädgård osv. vi va ute efter större boend emed eget rum till Filippa en uteplats och en lite gräsmatta så det blir klockrent.
Här kommer en bild på hur det ska se ut på framsidan:

Vi är super glada!

I helgen har mamma och pappa vart här vilket va skoj. I lördags skulle jag & robin på 30-års fest och mamma & pappa passade Filippa under tiden. Festen hölls i vår förenings lokal på innergården så det va super nära för mig att kila hem för att mata lillan lite och söva henne. Vi gick iväg strax efter 18:00 sen ringde mamma vid 19:30 då Filippa va hungrig tog mig 30 sekunder att va uppe i lägenheten matade Filippa och sövde henne sen sov gott för natten. Va riktigt trevligt att va ute och träffa folk dock va vi båda trötta vid elva och gick hem men det kändes alladeles lagom. Mysigt att gå iväg bara vi med men en sån liten stund räcker sen saknar man skruttan för mkt.

I söndags följde mamma & pappa med och kollade på Filippa när vi var på babysimningen. Hon va så gullig och sprattlade omkring.


Nej dags att fixa här för imorrn kommer de och fotar lägenheten inför försäljningen, herregud vad mkt det är att göra.

1 kommentar:

  1. Vilket fint radhus! De kommer nog bli toppen sen när den blir klar för inflytt! Men gu så söt hon är lilla skruttan! Hoppas att allt är ta med er!
    Kramar Sanna I lilla Borlänge! ;) hihi

    SvaraRadera