fredag 11 mars 2011

En hundring

Ja idag har Filippa fått en hundring av mormor till sitt sparkonto. Haha perfekt, kommer ju till mitt konto men nu har jag fört över det till Filippas sparande. Viktigt att varenda öre som är menat till henne kommer dit med. Det börjar bli ganska många tusenlappar där nu för att bara ha levt i tre månader.

Idag har vi vart en runda på stan med mammamaffian som robin kallar oss. Lite shopping av presenter till födelsedagsbarn & lunch. När vi satt på lunchstället Mingel&bar blev Filippa hysteriskt ledsen och grät som hon aldrig gjort tidigare. Usch så synd om skruttan försökta mata henne men visade sig sen att hon va superduper trött så efter att ha fått nappen, tigersnutten och liggandes i favoritposition i famnen så lugnade hon sig och somnade sött. Just nu ligger hon utslagen i sitt babygym.

Mkt fix och planerande här hemma nu, vi har ju som bekant tidigare tittat på lite olika radhus och idag damp kontraktet som ska skrivas under ner i brevlådan. Vi har även dragit igång med förberedelser inför försäljning av vår lägenhet. Svårt att veta vilket pris man ska gå ut med, ett lägre för att locka fler eller ett lite högre som man känner sig helt nöjd med om det inte blir budgivning? På tisdag ska lägenheten fotograferas så städ och undanplockning kommer det bli. Känns konstigt att någon annan ska bo i vår fina lägenhet som vi trivs så himmla bra i. Efentligen skulle jag vilja ha den kvar bara för att..Jag vill ha kakan men samtidigt äta upp den. Vi kan ju inte bo i en 2:A resten av livet heller även om det skulle funka ett tag till. Det vi längtar efter mkt är att ge Filippa ett eget rum och att ha en uteplats & liten gräsplätt där man kan njuta på sommaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar