fredag 2 juli 2010

Spjälsäng


Robin & jag hade kollat in en spjälsäng på Ikea som vi var överens om att köpa men inte förrns efter sommaren någon gång. 895:- kostar den så riktigt bra pris. Nu har Ikea REA och just denna säng va med på REAN och kostade 299:-. Sjukt bra, för bra för att inte slå till så nu är vi ägare till denna säng. Robin fick glatt åka iväg igår efter jobbet och trängas med alla andra semestersvenskar som va sugna på rean.
Det blir en lugn helg för oss. Utflykt till någon strand vid havet imorgon skulle jag tro eller Furuviksparken det är så mysigt där. Vädret gillas skarpt. Misstänker att det kan bli lite fotbolls tittande med.
Mini känns mer och mer för varje dag och det är mysigt, det blir så verkligt att det bor en liten krabat där inne i magen. Längtar till Torsdag nästa vecka då vi ska på UL igen och få ett datum så jag kan börja ha koll på veckorna igen. Just nu märker jag bara att magen växer så det knakar och siffrorna på vågen blir allt högre men det hör väl till även om det inte alls känns roligt.


3 kommentarer:

  1. Det är så kul att följa er graviditet. Måste tipsa om att om ni inte har varit vid Rullsandsbadet än så måste ni göra det, sjsukt fin strand vid havet, det är ju inte långt för er att åka dit. Puss och kram från elin Wahlborg

    SvaraRadera
  2. En spjälsäng för 299 kr, bara att tacka och ta emot! :)
    Perfekt!

    Hoppas ni får en underbar helg! Hälsa Robin!

    Kramar från oss på PW väg.. :)

    SvaraRadera
  3. Åh så fin säng, den kommer plutten mysa fint i! =)

    Hoppas ni haft en härlig helg i solen, jag längtar till nästa helg (sön), redan nu! Ska bli så roligt att ses!!

    Kramkram

    SvaraRadera