torsdag 24 juni 2010

Glädjespridare

Är på jobbet & har precis pratat med min vän Anna som jag lärde känna på utbildningen i Uppsala. Hon är en sån person som man alltid blir glad av att prata med det spelar ingen roll. Det är underbart med sånna vänner. Vi har inte setts sedan i höstas/vintras och inte prata speciellt mkt men skrivit till & från på fejjan, nu är en date inplanerad. Det måste va något av en riktigt bra vänskap när man inte kan ha hörts på månader och sen pratat man & ses och allt känns som vanligt. Hon bor i Uppsala så det är inte alls långt bort och vi borde vara bättre på att ses.

Idag är naglarna fixade vilket känns helt fantastiskt att slippa ha halv taskiga fula naglar som man får skämmas för att visa. Började jobba 12:30 & slutar runt 16:00 känns som en okej arbetsdag :) Med tanke på hur mkt vi har att göra skulle det lika gärna kunna vara stängt.
Efter jobbet bär det av till Katrineholm. Nya systemkameran är med så får uppdatera efter helgen med massa nya bilder. Nu håller jag tummarna för kanon väder som alla andra svenskar.


Trevlig midsommar!

1 kommentar:

  1. Meh, vad gullig du är!! Kikade in nu och så är man omnämnd så fint, och jag säger TACK detsamma vännen!

    Återkommer förresten om resan, vi är inte överrens än.. ;)

    Stor KRAM!

    SvaraRadera