söndag 7 augusti 2011

regnrusk

Vi har vart i Norrköping och hälsat på Björn och Carro som vi absolut träffar för sällan. Dock är inte vädret på topp utan det verkligen vräker ner regn. Ganska mysigt tycker vi. Nu vankas det kalas i Valla för syrran som fyllde igår.

Gårdagen va toppen då vi började i Flen hos Robins släkt med god lunch och fika och på em kom Hanna och Emil med barn på griillmys vilket va väldans trevligt. När de hade gått hem ska jag gå ut med soporna och då kommer världens gulligaste lilla hund och sätter sig vid mina fötter. Hon hade rymt hemifrån så vi ringde polisen och jag stötte på en äldre man som va ute med sin hund så jag frågade honom om han kände igen den snälla lilla vovven som jag bar omkring på utan problem men han va säker på att den inte kom från området. Han hämtade sitt extra koppel så gick vi runt med henne för att se om hon skulle gå hem men icke. Polisen sa att vi skulle ha kvar den över natten eller släppa den lös. Inte kan öan släppa den lös bara heller? Kan ju bli påkörd eller vad som helst. Men som tur va mötte vi tre tårögda ägare som hade letat efter sin lilla vovve som aldrig brukade smita trots att de aldrig hade koppel. Så slutet gott allting gott!
Published with Blogger-droid v1.7.3

3 kommentarer:

  1. Vilken tur att ni mötte dem! Låter mysigt att "låna" en söt vovve en stund men man vill ju såklart inte att den ska vara borta från sin familj.

    SvaraRadera
  2. Tack för igår; himla kul att ni ville komma! :D Tusen tack för fina presenter! <3 Hoppas vi ses snart igen, ta hand om er! Kramar familjen Johansson/Ericsson

    SvaraRadera
  3. Hoppsan! Vilken drama vi missade! Men så skönt att det gick bra! :)

    Tack ännu en gång för en helmysig kväll. Barnen har inte riktigt kommig igen med sömnen än, haha. Men det är det värt ibland.

    Vi ses snart igen! <3 Puss!

    SvaraRadera