onsdag 8 juni 2011

Ny tv-bänk

Nu är mölerna i vardgasrummet borta. Puh herregud vilken pärs att få ut soffan men det gick. Vi har som ni ser en tillfällig tv-bänk haha soffan utgörs numera av en mjuk matta, fyra täcken och massa kuddar. Mysigt, eller? Om man säger så, vi längtar efter att flytta.

Inredningskvällen på Ikea va lite av en besvikelse. De visade lite bilder på olika stilar samt bilder från nätet på radhusen som säkerligen alla redan kollat på massa ggr. Jag trodde de skulle ha mer koll på planlösning och komma med specifika ideer om förvaring osv. Hur som helst va det kul att se alla blivande grannar. Ja alla blir ju mer eller mindre grannar, vi kommer springa på varandra titt som tätt. De som bor precis vid oss är ett par med en bebis på 8-månader samt ett par med två tånåringar. Båda verkar lugna så blir nog inga problem. Kul med så mkt barnfamiljer och det finns nog några man kan tänkas umgås med ha grillkvällar och sånt trevligt :)

Robin sover då hans klocka ringer 03:30 för jobb vilket jag gillar för då är han hemma strax efter tio så då har vi hela dagen att hitta på saker.
Published with Blogger-droid v1.6.7

1 kommentar:

  1. Caroline och Juni9 juni 2011 kl. 16:03

    Hej! vad kul att du läser den :) Du har en jättefin blogg med!

    Ja vi var ju utomlands med Juni när hon var runt 6 månader. Det gick jättebra tycker jag. En sak som vi först inte visste var att i sverige så måste man ju checka in barnvagnen direkt, men i dom flesta andra länder så får man ha med sig den enda tills man stiger ombord på planet. Man lämnar den till flygpersonalen bara, och det tycker jag var super att få ha med sig den hela vägen! Speciellt om det blir förseningar och så..

    Vi bodde på ett hotell, så vi hade ingen micro och tog därför med vattenkokaren för att få vattnet varmt till vällingen. Annars tog vi med mycket burkmat, såna yoghurt till barn, fruktpuré, gröt, välling och allt sånt. Det fanns väldigt lite sånt att köpa där. Även blöjor hade vi med oss. Annars var det nog inget speciellt..

    Det enda Juni hade lite jobbigt med var två tänder som kom precis den veckan, och så värmen när hon skulle sova. Hon var van att sova ute på balkongen i sin åkpåse och nu fick hon ligga i blöjan i vagnen.. Men det blir ju inte samma omställning för er dotter nu när det är sommar här med :)

    Hoppas ni får en underbar semester :)

    SvaraRadera