torsdag 13 oktober 2011

Älskade skruttunge

Idag började vi med öppnaförskolan dit även Robin kunde hänga med. Mötte Bea, Bella och Bellas mormor. Robin måste bli inslussad i föräldraledighets livet så smått :)

I tisdags började skruttan att krypa! Som man blir stolt. Det krävdes att bli lockad med en Iphone för att hon skulle inse att man kan ta sig fram själv. Från början va det bara några få meter innan hon blev frustrerad men det blir längre för varje dag. Igår satte jag henne nästan i köket där Robin lagade mat och gick själv till bokhyllan i vardagsrummet för att plocka ordning allt Filippa slängt ner. Rätt vad det är kikar hon runt hörnet och har då alltså tagit sig en bra bit utan att bli lockad :) idag tog hon sig till trappen från sin lekhörna och reste sig helt själv mot första trappsteget :) ännu får det långsamt och mest i någon apgång/has så man hinner med men misstänker att det snart går undan så inköp av grindar till trappen är ett måste. Hon älskar nu även att stå mot allt även om hon inte reser sig själv. Går stadigt om vi håller i båda händerna och ibland end en hand. Kan även stå ett par sekunder själv. Liten börjar bli stor.

Lekparks häng med Tessan och Noel har vi hunnit med. Skönt men friskt väder. Kidsen va galna och gungade och åkte rutschkana i mammorna knän så snoret rann och tårarna med. Goungar!

På em hann vi även till bibblan för att hämta en bok jag blivit tipsad om av min vän Malin som är biblotikarie. Hunger spelen heter den och är en vuxen/ungdomsbok. Börjar läsa idag så recension kommer senare.

Nej ska kolla till Filippa som verkar sov oroligt, kan bli en lång natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar