torsdag 17 februari 2011

mammaträff

Filippa sover sött i korgen sedan en timme tillbaka. Hon är så söt lilla gumman. Efter ett par hängiga dagar har hon idag vart sitt vanliga jag igen. Skönt. Vi har vart ner på stan och fikat med Emelie,maria och en ny bekantskap. En mkt trevlig tjej från holland som jag pinsamt nog inte kommer ihåg namnet på.

Filippa har idag dessutom blivit bortskämd av sin mormor som handlat nya kläder till henne super söta.

Anna-karin och Håkan har vart här på kvällsfika vilket va mkt trevligt. De har mkt tips till oss ang. Bra områden att bo bra dagis osv. Det tar vi tacksamt mot.

Imorgom ska vi förbi mitt jobb har inte blivit av innan då filippa vart hängig. Imorgon åker filippas farmor med familj samt en hög med vänner till thailand. Vi hade också sedan ett år tillbaka en resa bokad men då visste vi inte att lilla Filippa skulle komma till världen. Vi tänkte länge att vi skulle åka iaf men kom sen fram till att det är väldigt mkt pengar att lägga på resan när vi inte vet hur mkt vi skulle få ut av den. Dessutom känns det inte så aktuellt att flyga 10 timmar till 30-gradig värme med en knappt tre månader gammal ovaccinerad Filippa. Thailand finns kvar och vi tar rhodos i juni istället kääs lite lagom att börja med.
Published with Blogger-droid v1.6.6

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar