måndag 7 maj 2012

Pigg

Ikväll är jag pigg för engångs skull.
Haft en bra helg trots mycket jobb. Mamma var som sagt här och underlättade enormt. Mammor är allt bra. Igår efter jobbet gick jag och fikade med Emelie mesans resten av hennes familj Björn & Thilde hängde här med Robin och Filippa. Efter lite egentid anslöt vi och det hela slutade med en spontan grillmiddag. Super trevligt! En perfekt dag i härligt väder.

Nu måste vi köpa en cykelsits till Filippa för jag tror verkligen hon skulle gilla att få åka med. Hon är galen i alla trehjulingar på gatan trots att hon är för liten för att kunna trampa. En granna som jobbar på Maxi har ett barnbarn som är som Filippa och hon hade på jobbet köpt en cykel med en sån lång pinne som man kan köra cykeln. Jag tror kanske det skulle vara kul för Filippa så kan hon cykla själv på den senare. Jag börjar ett imorgon så får ta en sväng till barnenshus och Maxi. Plånboken tillåter inte för stora utsvävningar just nu.

Lite bilder på Filippa och Thilde!

1 kommentar:

  1. Hej! vi köpte en sådan cykel till Johannes för ett par veckor sedan och den är jätte bra och smidig, Fast johannes når inte till tramporna men med hjälp av styr staven så funkar det kanon ändå! Kram Elisabet

    SvaraRadera